Елина Свитолина – Елизе Мертенс 11 Август

Двубоят между Елина Свитолина – Елизе Мертенс ще се проведе на 11 август (събота) от 03:00 часа след полунощ българско време в двубой от четвъртфинала на турнира от сериите Мастърс в Торонто, Канада (WTA Premier 5). Тенисистката от Льовен отпусна само четири гейма на съперничката си от Одеса в предишния им мач.

Залози за нова победа на Мертенс с 2-0 сета се приемат при коефициент от 4.00. Шансовете на Свитолина да стигне до крайния успех са оценени на 1.44.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Свитолина прескочи 1/8-финалите след рутинна победа над Йохана Конта (Вбр) с резултат 6-3 6-4. Така тя е без поражение в последните си седем срещи на „Rogers Cup“, където преди 12 месеца вдигна трофея след успех във финала над Каролине Возняцки (Дан).

Мертенс, която е дебютантка в турнира, обърна Арина Сабаленка (Блрс) по пътя си към последните осем с 2-6 7-6(1) 6-0. Тя може да се похвали с пет победи в шестте си мача от началото на сезона на твърди кортове в Северна Америка.

Свитолина и Мертенс имат по една разменена победа в досегашните им двубои. Първият от тях е във финала на турнира в Истанбул през миналата година и завършва в полза на украинката с 6-2 6-4. Вторият, игран в Мелбърн през януари, отива в сметката на белгийката с 6-4 6-0.

Победителката от двубоя Свитолина-Мертенс ще спори за място във финала със спечелилата сблъсъка между третата поставена от САЩ Слоун Стивънс (1.44 за победа) и Анастасия Севастова (Лат). Общият баланс на мачовете между Стивънс и Севастова също е изравнен- 1-1 победи.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com