Нюкасъл Юнайтед – Тотнъм 11 Август bet365

Двубоят Нюкасъл Юнайтед – Тотнъм от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 11 август (събота) от 14:30 часа.  Спърс победиха Нюкасъл с 2: 0 миналия август и Рафа Бенитес сега ще се стреми да избегне подобен резултат, знаейки, че Спърс не са печелили първи мач в сезона от 2012/13.

Коефициентът за победа на Нюкасъл Юнайтед е 3.90 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.50.  Коефициентът за победа на Тотнъм е 2.05. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Нюкасъл Юнайтед – Тотнъм: Статистика Н2Н

Отборите се срещнаха 46 пъти в английската Висша лига. Нюкасъл оглавява h2h статистиката с 21 победи срещу 19 победи и 6 равенства за Спърс.
Въпреки това, Спърс спечелиха и двата мача миналия сезон до нула, 2-0 в Сейнт Джеймс и 1-0 в Уембли.
Също така, Spurs спечелиха 3 от последните 4 h2h срещи в St. James Park, и загубиха една.
Девет от последните им 12 срещи във Висшата лига завършиха с поне 3 гола.
А 9 от последните им 10 срещи имаха най-малко 2 гола през второто полувреме.

Прогноза

Предсезонните срещи показаха в контрастираща светлина и двата екипа. Спърс впечатли в 3-те мача ICC, като спечели победи срещу Рома и Милан и завърши 2-2 срещу Барселона.

Междувременно Нюкасъл  завърши без да отбележи в три последователни мача.

Но това  ще бъде съвсем различна битка на  Санта Джеймс парк в събота.

В състава на Spurs липсват много играчи, което означава, че те може да имат труден мач в събота. Освен това, Pochettino има слаб рекорд през август и средно скромните 1.4 точки на мач.

Нюкасъл често не започва сезона си с взрив, но постигба 10-ия си финал след добри изпълнения чак след Коледа.

Това са индикатори за стеснен сблъсък между отборите и смятам, че те ще се борят да запазят нивата си на концентраця цели 90 минути. Ще има  бавен старт на мача, преди играта да се отвори през второто полувреме. Очакват се и отбранителни грешки, затова ще изберем залога над 1,5 гола през второто полувреме.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.bet-bg

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG