Истанбул Басаксехир – Коняспор 31 май

Двубоят между Истанбул Басаксехир – Коняспор ще се проведе на 31 май (сряда) от 21:30 часа в среща за купата на Турция. Това е плодотворен сезон за отбора от Истанбул, тъй като те се бориха с Бешикташ за титлата на Супер Лигата.

Залози за краен успех на Басаксехир се приемат при коефициент от 2.00. Равенството се оценява с коефициент 3.10. Шансовете за победа на Коняспор са оценени на 4.20.

Няколко състава в последните мачове обаче ги прехвърлиха на второ място. И позицията вече е потвърдена през уикенда, а Басаксехир ще се стреми да постави разочарованието зад гърба на домакинската купа.

Формално, Басакшехир е непобедим в последните 10 мача във всички състезания със 7 победи и 3 равенства. Вероятно те са най-добрите защитни единици в страната този сезон, като са допуснали 28 гола от 33 мача във всички състезания. Докато вкараха масивни 62 гола, което е третото най-добро в лигата.

Коняспор ще бъде напълно разочарован от представянето им в лигата този сезон. Те трябва да завършат в долната половина на класацията.

Формата им на финала не е толкова добра, тъй като те имат само 2 победи в последните 10 мача, което включва 2 равенства и 5 загуби.

Басаксехир побеждава Фенербахче в полуфиналите, след като двата отбора завършиха с 2-2.

Истанбул Басаксехир – Коняспор: Двубой Статистика

Басаксехир са невиждани в последните 11 мача срещу Коняспор, всички в турнирите на Супер Лигата. Има 6 победи и 5 равенства в този процес.

В текущия сезон, отборите се установиха за 1: 1 при равенството в Басаксехир. Въпреки това, Коня бе победен с 3-0 в обратната посока.

Истанбул Басаксехир – Коняспор: Прогноза

В двубоя и формата в правилната пропорция, не можем да видим, че този мач завършва по някакъв друг начин, отколкото една победа в Истанбул. Коня е изключително разочароващ този сезон и сега е изчерпан в края на кампанията.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Турска Суперлига от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG