Хъл Сити се свързват с преместване на шефа на Престън

Според Daily Mail Online след скорошното си отпадане от Чемпиъншип от Хъл Сити обмислят да поканят Саймън Грейсън за вакантното място на  мениджър.

Сегашният шеф на Престън Норд Енд е станал цел за тигрите след неотдавнашното напускане на Марко Силва от стадион KCOM.

Грейсън направи впечатли на Дийпдейл. Той може да бъде назначен от Хъл, тъй като клубът иска да се върне във Висшата лига в първия удобен момент.

Грейсън доведе Престън класиране най-високо в средата на таблицата за сезон 2016-17 г., въпреки че отборът похарчи най- малко пари в дивизията.

Той също така проддържаше репутацията си да води по-млади играчи в отбора.  Подбрани от него бяха 22-годишният Калум Робинсън и 24-годишният Йордан Хугил, които са най-добрите играчи на клуба.

47-годишният Грейсън е поддържаше добро съотношение на победи. Работил е още в Блекпул, Лийдс и Хъдърсфийлд, като е печелил промоция от Лигата 1 с Престън през 2015 г.
Престън бяха сред кандидатите за плейофите на  Чемпиъншип  през по-голямата част от сезона. Преди да излязат от релси те имаха позитивна кампания и победи над Брайтън и Хъдърсфийлд.

Финансовата оферта на Хъл е все още предстои да бъде потвърдена.  Разбира се, че името на Грейсън е било обсъдено, ако клубът иска да се опита да се върне във Висшата лига при ограничени ресурси.

Междувременно сър Джон Маджаски казва, че очаква Яп Стам да остане в Рединг след последното поражение на клуба на плейоф финалите срещу Хъдърсфийлд Таун.
Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save