Клоп няма да прави гръмки трансфери през зимата

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп няма намерение да прави големи трансфери през януари, въпреки контузиите в отбора и участието на нападателя Садио Мане в турнира за Купата на Африка, заяви самият той.
Намиращият се на второ място в Премиър лийг Ливърпул, който във вторник приема Стоук Сити, не може да използва няколко от важните си играчи. Нападателят Даниел Стъридж не е възстановен от разтежение на прасеца, а Жоел Матип има травма в глезена, докато Филипе Коутиньо – също с контузия в глезена, няма как да бъде подготвен за домакинството на Манчестър Сити на 31 декември.

„Наистина съм щастлив да работя с този отбор. Ние имаме достатъчно опции във всички линии. Няма да тръгна да убеждавам футболисти от други отбори, които получават там големи пари, да идват при нас. Ако някой е склонен да се присъедини при нашите условия, то е добре дошъл. Отсъствието на Садио Мане, който ще се присъедини към националния отбор на Сенегал, не е проблем. Ние знаехме от самото начало, че той ще играе на турнира за Купата на Африка, това е част от договора му. Но ние имаме други играчи, тренирали сме различни системи, така че ще се справим“, спокоен е германският специалист.

Клоп обаче очаква с много по-голямо нетърпение мача с Манчестър Сити, отколкото този със Стоук, тъй като е на Анфийлд.

„Атмосферата на нашия стадион променя всичко около един мач. Надявам се, че покрай празниците нашите фенове ще се презаредят с добра храна. Ние сме готови за този спектакъл, който ни очаква“, каза с усмивка Клоп.

bet365

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.