Краснодар – Локомотив Москва

Двубоят между Краснодар – Локомотив Москва ще се проведе на 30 април (понеделник) от 19:00 часа в среща от Висшата лига на Русия. Локомотив Москва имаше страхотен сезон и седяха на върха на масата на руската Премиер лига с 57 точки, спечелени в 27 мача, на шест точки от втората поставена ЦСКА Москва само с три мача, които остава да се играят.

Коефициентът за победа на Краснодар е 2.45Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на Локомотив Москва е 2.87. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Краснодар – Локомотив Москва: Двубой статистика

Локомотив спечели убедителна победа с 2:0 пред домакинската публика по-рано този мандат.

Това беше четвъртата им победа в пет сблъсъка от август 2015 г.

Краснодар са откраднали една победа в RZD Arena в този процес, като са натрупали всичките три точки през март 2017 г.

Краснодар – Локомотив Москва: Прогнози

Двете страни ще бъдат много мотивирани, но вярваме, че Локомотив може да напусне небостъргача на Стадион ФК Краснодар, изграден върху неотдавнашни скални масиви отбранителни дисплеи. Имайки предвид това, сега ще заложим за равенство на 3.20 – което със сигурност ще е по-удовлетворено от посетителите.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Руска Премиер Лига са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Новини и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието: Gazprom, Nissan, SAP.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG