Флориан Майер – Мартин Клижан 30 Април

Двубоят между Флориан Майер – Мартин Клижан ще се проведе на 30 април (понеделник) от 18:00 часа българско време в мач от първи кръг на турнира на клей от сериите АТР 250 в Мюнхен, Германия. Съперниците ще мерят сили за втори път на официално равнище. Първата им среща се проведе на US Open 2015 и завърши в полза на Клижан след отказване на германеца в четвъртия сет.

Коефициентът за победа на Майер този път е 3.75. Залози за успех на Клижан се приемат с коефициент 1.25, а шансовете на словака да вземе първия сет са оценени на 1.33.

Флориан Майер, номер 72 в ранглистата на сингъл, загуби на старта в Монте Карло преди две седмици и все още търси първата си победа тази кампания в тура. 34-годишният тенисист е финалист в Мюнхен от 2011 г. Когато Николай Давиденко (Рус) го лиши от възможността да вдигне трофея.

Мартин Клижан вече изигра два мача на клея в баварската столица, надигравайки в пресявките латвиеца Ернест Гулбис (2-1 сета) и сънародника си Йозеф Ковалик (2-0 сета). 28-годишният левичар от Братислава, който достигна до 1/4-финалите в Барселона миналата седмица. Е шампион в Мюнхен от 2014 г., когато надлъга в мача за титлата Фабио Фонини (Ита).

Победителят от мача между Майер и Клижан ще играе във втори кръг срещу босненеца Мирза Башич. Или седмия поставен в схемата Гаел Монфис (Фра). Коефициентът за победа на Монфис в сблъсъка. Който ще бъде първи между двамата на АТР равнище, е 1.20.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com