Кьолн посреща сензацията Лайпциг

И двата отбора не познават поражението в първите четири кръга от шампионата на Германия. Кьолн домакинства на РБ Лайпциг в неделя от 18:30 часа наше време в дуел от петия кръг на Бундеслигата. Кьолн ще влезе в двубоя в устрем да удължи серията си от девет мача без поражение в първенството.

Ставката за победа на Кьолн е 2.30, а вероятността РБ Лайпциг да си тръгне с пълния комплект точки е оценена на 3.20. Залози затова да видим общо над 2.5 гола в мача на “Райн Енерджи Щадион“ се приемат с коефициент 1.95.

Кьолн се радва на силен старт на сезона и до момента има десет точки от четири изиграни мача (3 победи и 1 реми). Селекцията на Петер Щьогер надви Шалке 04 с 1:3 като гост в предния кръг, като в тази среща за първи път допусна гол във вратата си.

Томас Кеслер, Леонардо Битенкорт и Доминик Маро са с контузии при домакините, а участието на Артьомс Рудневс е под въпрос. В преден план ще се разчита основно на френския реализатор Антъни Модесте, който има четири попадения до момента. Марсел Рийзе пък ще представлява сериозно опасност с набезите си по фланга.

Дебютантът в немския елитен ешелон РБ Лайпциг също не е вкусвал поражението от началото на кампанията, имайки в актива си две победи и две ремита. „Червените бикове“ бяха на крачка от това да сразят Борусия Мьонхенгладбах в междинния кръг през седмицата, но „жребците“ изравниха шести минути преди края за 1:1.

Лукаш Клостерман е единственият контузен състезател при гостите към този момент. 20-годишният германски стрелец Тимо Вернер (3 гола) е водещ реализатор на тима и се очертава като една от големите опасности пред противниковата врата. Емил Форсберг и Диего Деме се представят убедително до момента и сигурно ще излязат като титуляри в полузащитата.

Не забравяйте, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.