ЛАСК Линц – Базел сряда 13 Август

Двубоят между ЛАСК Линц – Базел ще се проведе на 13 Август (вторник) от 21:30 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Шампионска лига. Въпреки че бяха типичните фаворити, Базел бяха изненадани в първия си сблъсък с LASK Linz, като крайният резултатзавърши с 2-1 в полза на страната от Австрия.

Коефициентът за победа на ЛАСК Линц е 2.20Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Коефициентът за победа на Базел е 3.30Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

ЛАСК Линц – Базел: Двубой Статистика

LASK нямат загуба в последните си 7 мача.
Резултат от първият мач: Базел 1893 – LASK 1-2.
LASK са в победна серия от 5 мача.

ЛАСК Линц – Базел: Прогноза

Базел бяха заплаха в атака във всичките си предишни срещи и намериха гърба на мрежата поне два пъти в последните си три пътувания. Със сигурност можем да разчитаме на далечната страна да победи в този мач. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com