Лас Вегас Голдън Найтс – Флорида Пентърс 18 Декември

Двубоят между Лас Вегас Голдън Найтс – Флорида Пентърс ще се проведе на 18 декември (понеделник) от 03:05 часа българско време в двубой от редовния сезон в НХЛ. Това ще бъде първа официална схватка между двата тима в историята на шампионата на САЩ и Канада.

Залози за победа на Голдън Найтс се приемат с коефициент 1.62, а ставката затова Пентърс да се поздрави с успеха е 2.40. Пазарът затова домакините първи да стигнат до три гола в мача е фиксиран със стойност 2.75.

Вегас Голдън Найтс повали действащия шампион Питсбърг Пенгуинс във вторник с 2-1 шайби. Взимайки петата си победа в последните шест мача. Момчетата на Жерард Галант са четвърти на Запад с показатели 20-11, а в своята “T-Mobile Arena“ са сгрешили само три пъти в общо 15 домакинства.

Стражът Марк-Андре Флюри отрази 59 от 62 удара в два мача след завръщането си в игра след комоцио, който го държа извън строя почти два месеца. Нападателят Ерика Хола може да се похвали с три попадения и четири асистенции в последните три срещи. С най-много точки в тима (26) са Джонатан Маркезау и Уилям Карлсън.

Флорида Пентърс загуби с 1-2 шайби като гост в Колорадо, а преди това бе успял да вземе поне точка в пет от шест двубоя. „Пантерите“ са предпоследни в Източната конференция с 12 победи в 32 срещи, а далеч от дома имат шест успеха и 11 поражения.

Центърът на гостите от Флорида Александър Барков ще се стреми да се открои с точка в седми пореден дуел. Колегата му в средата на терена Винсънт Трочек записа три гола и шест асистенции в изминалите седем двубоя и заедно с Джонатан Хубърдьо са най-полезните играчи на отбора с по 32 точки.

Следете разнообразни спортове с extra bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login. Насладете се на много спортове с bet365 bonus и bet365 sign up bonus code. Включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email и facebook.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато. За да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове Bet365 bg ще покаже графика, заедно с пазарите Bet365 live и bet365 live chat. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката с bet365prognozi. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. bet365 mobile работи с bet365 mobile android и iOS, mac. Може да откриете bet365 app в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Оферта bet365 информира, че можете да спечелите още до 50% от множествен залог преди мач за срещи от НБА с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Баскетболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG