Лестър Сити – Челси – bet365

Двубоят между Лестър Сити – Челси ще се проведе на  18 март (неделя) от 18:30 часа в среща от  ФА Къп.  Челси ще искат да се отърсят след загубата с 3: 0 срещу Барселона и елиминирането им в Шампионската лига в последния 16ти кръг. Сините са в много трудно положение на този етап от сезона и титлата на ФА Къп може да бъде спасителя на сезона за Антонио Конте и неговия отбор.

Коефициентът за победа на Лестър Сити е 3.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Коефициентът за победа на    Челси е 2.10Вижте ТВ Програма за мача тук.

Лестър Сити – Челси: Н2Н статистика

Челси са много по-успешни в историята с 41 победи и само 18 поражения в 83 мача срещу Лестър Сити.

Въпреки това,  Лисиите успяха да запазят мрежата си недокосната при безголовото равенство на „Стамфорд Бридж“ през януари тази година.

Лестър има положително съотношение победи/ загуби в мачовете  на стадйион Кинг Пауър (14 победи и 13 загуби).

Прогноза

Челси бяха много лесни за побеждаване напоследък. Определено можем да очакваме намиращите се във форма Лестър Сити да отбележат гол в неделя.

Подкрепата за голове в двата края е подходящ залог тук. Алтернативно ще подкрепим лисиците да не загубят с двоен шанс.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от FA Cup са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG