Наполи – Дженоа 18 март

Двубоят между Наполи – Дженоа  ще се проведе на 18 март (неделя) от 21:45 часа в среща от Серия А на Италия.  Наполи са разочаровани в последно време, тъй като взеха  само една точка от последните си двубои от серия А. Ювентус е с 4 точки преднина и те с право са  загрижени в този момент. За щастие може би за тях има възможност да се върнат на пистата.

Коефициентът за победа на домакините е 1.22. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.75. Коефициентът за победа на   Дженоае 17.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Наполи – Дженоа: Статитика Н2Н

  • Наполи са без загуба в 36 от последните си 38 мача
  • Partenopei спечелиха 6 от последните си 7 домакински мача срещу Дженоа във всички състезания
  • Наполи вкара най-малко 2 гола в 5 от последните си 6 домакински  мача
  • Те също така са вкарали поне 2 гола в 5 от последните си 6 домакински  мача срещу Дженоа  във всички състезания
  • Наполи са без загуба в последните си 11 срещи в Серия А срещу Дженоа (W8 D3)
  • Дженоа не са печелили в Наполи в Серия А от февруари 2009 г. Оттогава техният рекорд е L6 D2

Прогноза

След като спечели десет поредни мача, Наполи се спряха, но това трябваше да стане  в някакъв момент, особено когато те се изправиха пред трудна опозиция като Рома и Интер. Сега Partenopei ще имат кратка почивка. Дженоа паднаха до средата на класирането. Очакваме  победа, въпреки че Наполи загубиха известно доверие в последните си два мача.

Над 2,5 гола, и двата отбора да вкарат, Победа за домакините

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо новини и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона. Милан, Ювентус, Пари Сен Жермен, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд. Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com