Майкъл Джордан вече е на 53

Майкъл Джордан вече е на 53…. и не играе професионално от 13 години насам, но въпреки това продължава да показва високата си класа. “Въздушния” очевидно не е забравил как се прави и демонстрира способностите си по време на ежегодния камп, който неговата марка Jordan Brand организира.

Шесткратният шампион на НБА поигра с настоящата звезда на Лос Анджелис Клипърс Крис Пол и бившата такава на Лейкърс Дерек Фишър. Пол предизвика Ем Джей, а залогът бе, че ако Майкъл пропусне три стрелби, всички участващи в кампа деца ще получат безплатни кецове.

Най-добрият баскетболист в историята обаче не се трогна и за пореден път прояви изключителния си състезателен дух, реализирайки всичките си опити, включително и наказателен удар.

Доверете се на най- добрите коефициенти и предлоцения за залози само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Ако това спортно събитие е покрито от live streaming на bet365, можете да гледате срещата на вашия iPhone, iPad, Android или Windows Phone. Също така е лесно да намерите видеоклипове и новини от най-популярните спортни лиги в света. Коефициентите на живо на bet365 могат да се видят в секцията за футзал за livescore. bet365 Коефициенти

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и новини от всички краища на света Bet365 Livescore.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.