Маккъчън изведе Питсбърг Пайрътс до успех с 10:1 срещу Балтимор Ориолс bet365

Андрю Маккъчън изигра мача на живота си и изведе Питсбърг Пайрътс до разгромен успех с 10:1 срещу Балтимор Ориолс в среща от Интерлигата на МЛБ. В може би една от последните си появи пред домакинската публика на ст. „PNC Парк“ Къч вдъхнови феновете, като удари първия голям шлем в кариерата си и завърши с личен рекорд от 8 RBI.

Спряганият за трансфер след края на сезона аутфилдер, който на 10 октомври ще навърши 31 г., изкара топката при пълни бази във 2-рия ининг срещу стартера на гостите Кевин Госман (L 11-11) и направи резултата 6:0. Преди това самият той бе дал тон за вечерта с двоен хит с RBI в 1-вия ининг, а в 6-ия оформи крайната разлика с троен хоумрън.
„Човек цени всички хубави дни, но също и лошите. Обикновено имаш повече лоши, отколкото добри дни, няма как. Но когато имаш толкова хубав ден, е нещо много специално“, коментира Маккъчън, който остана на една RBI разстояние от клубния рекорд за най-много вкарани точки в един мач.

Той е поставен още през 1939 г. от Джони Ризо, допринесъл с 9 RBI за победата с 14:8 срещу Сейнт Луис Кардиналс във втория мач от дабълхедър. Последният играч на „пиратите“ с 8 RBI в една среща бе Джейсън Бей през 2004 г.

Другите 2 точки за Питсбърг тази нощ вкараха Джош Бел с двоен хит за 2:0 в 1-вия и Грегъри Поланко с филдърс чойс за 7:0 в 5-ия. Балтимор се разписа почетно благодарение на хоумрън на Крис Дейвис в 6-ия.

Двама питчери хвърляха за победата срещу „скорците“. Започна Тревър Уилямс (W 7-9), който пусна една база за боли, метна 6 страйкаута и затвори 6 ининга с 3 хита и 1 точка. Последните три защити от възвишението чисто изработи Стивън Бролт (S 1), дал само 2 хита и направил 1 страйкаут.

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 26 СЕПТЕМВРИ:

Американска лига

Ню Йорк Янкис – Тампа Бей Рейс 6:1
Бостън Ред Сокс – Торонто Блу Джейс 4:9
Кливланд Индиънс – Минесота Туинс 6:8
Тексас Рейнджърс – Хюстън Астрос 3:14
Чикаго Уайт Сокс – Лос Анджелис Ейнджълс 3:9
Канзас Сити Роялс – Детройт Тайгърс 2:1
Оукланд Атлетикс – Сиатъл Маринърс 3:6

Национална лига

Филаделфия Филис – Вашингтон Нешънълс 4:1
Ню Йорк Метс – Атланта Брейвс 4:3
Милуоки Бруърс – Синсинати Редс 7:6
Сейнт Луис Кардиналс – Чикаго Къбс 8:7
Колорадо Рокис – Маями Марлинс 6:0
Аризона Дайъмъндбекс – Сан Франциско Джайънтс 11:4
Лос Анджелис Доджърс – Сан Диего Падрес 9:2

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бейзбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.