Марез: Не съжалявам, че отказах на Арсенал

Звездата на Лестър разкри, че е доволен от решението си да остане при „лисиците“. Алжирският национал Рияд Марез потвърди, че лондонския Арсенал се е опитал да го привлече в редиците си през лятото, но той е отхвърлил предложението. Крилото е щастлив, че е останал в Лестър, с чийто тим спечели изненадващо шампионската титла във Висша лига през миналия сезон.

Междувременно, залози за победа на Лестър над Челси като гост в събота се приемат при коефициент от 5.50. Шансовете на Марез да стане голмайстор на първенството са оценени на 101.00, а тези на „лисиците“ да завършат в топ 4- на 26.00.

Рияд Марез записа впечатляващите 19 гола в 39 мача през миналия сезон и привелече вниманието на големите клубове към себе си. През летния трансферен прозорец той беше спряган за трансфер в Арсенал (8.00 за титла на Острова), Барселона и Ювентус.

„Да, имаше контакт с Арсенал. Но Лестър искаха много да ме задържат, а и бях доста скъп за лондончани. В крайна сметка не исках да създавам конфликти в моя отбор и реших да остана, и не съжалявам за това“, каза Марез за Canal Football Club.

Рияд Марез има три точни попадения в десет мача във всички турнири от началото на сезона. Лестър е на 12-та позиция в таблицата на Висшата лига с осем точки от седем срещи.

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.