Пике: Омръзна ми и се оттеглям след Мондиал 2018

Постоянните критики от феновете „убили радостта“ на бранителя да играе за Испания. Централният защитник на Барселона Жерар Пике възнамерява да прекрати кариерата си за националния тим на Испания след края на Световното първенство в Русия. Той е недоволен от нестихващите критики по свой адрес от страна на испанските фенове.

Междувременно, залози затова Испания да се класира на първо място в квалификационна група G се приемат при коефициент от 1.40. Шансовете на „Ла Роха“ да грабне трофея от Мондиал 2018 са оценени на 11.00.

Жерар Пике е постоянно атакуван заради закачките си с играчите на Реал Мадрид (2.75 за титла в Ла Лига), както и заради публично изразената си подкрепа за референдум за обявяване на независимост на Каталуня. Той подразни за пореден път феновете на „Ла Роха“ в квалификацията с Албания (2:0), след като излезе на терена с откъснати ръкави, на които по традиция е извезано знамето на Испания.

„Омръзна ми и Световното първенство в Русия ще бъде последното ми участие за националния отбор на Испания… Феновете успяха да убият радостта ми да играя за Испания и макар че след Мондиала ще бъда само на 31 години, смятам да се откажа. Винаги съм се опитвал да давам най-доброто от себе си. Някои хора го оценяват, но други смятам, че е по-добре да не играя за Испания“, каза Пике.

Жерар Пике има 86 мача за националния тим на Испания. Той спечели световната титла с „Ла Роха“ през 2010 година и триумфира на Европейското първенство две години по-късно.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Save