НАК – АДО Ден Хааг 25 Януари bet365

Двубоят между НАК – АДО Ден Хааг ще се проведе на 25 януари (петък) от 21:00 часа в среща за Ередивизия на Холандия. NAC Breda е домакин на Ден Хааг в една от най-важните квалификации за изпадане в първия мач от холандската Eredivisie в петък вечер на Rat Verlegh Stadion.

Коефициентът за победа на НАК е 2.55. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40Залози за това АДО Ден Хааг да победят се приемат с коефициент 2.62. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

НАК – АДО Ден Хааг: Двубой статистика

Мичел Те Вреде е голмайстора на Бреда с 9 гола. Абденасер Ел Каяти има 12 гола за Ден Хааг.
Ден Хааг не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Преди година Ден Хааг бяха номер 8 в класирането с 26 точки. Сега са номер 12 с 20 точки.

НАК – АДО Ден Хааг: Прогноза

Подобно на колегите си, АДО Ден Хааге  започнал да се отказва от лошото начало на годината. Те допуснаха до четири гола в шест мача пред феновете срещу 7-ия поставен VVV, въпреки че отбелязаха първия гол в мача за 13 минути.

Alfons Groenendijk има причини да се тревожи заради липсата на педантичност, която хората му показаха в края на миналия сезон. Отборът изпрати три гола на Трабзонспор и Истанбул Басакшехир в средата на сезона.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Вижте ТВ Програма за мача тук.  Основни спонсори на събитието: kpn.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG