Новак Джокович – Лука Пуи 25 Януари bet365

Двубоят между Новак Джокович – Лука Пуи ще се проведе на 25 януари (петък) от 10:30 часа българско време в мач от 1/2 финалите на Australian Open. 20-годишният грък няма спечелен сет в двубоите си с „Матадора от Майорка“ до момента. До момента двамата не са се срещали в официален сблъсък.

Залози за победа на Джокович се приемат с коефициент 1.05. Шансовете на Пуи са оценени на 11.00, а шансовете затова французинът да спечели първия сет, но да загуби мача, е 7.00.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Джокович ще играе на седми 1/2-финал в Мелбърн и общо на 34-ти в шлема, след като елиминира Кей Нишикори (Япо). Който се отказа поради физически проблеми при резултат 6-1 4-1. Лидерът в световната ранглиста преследва рекордна седма титла в Мелбърн и трета поредна от „мейджър“ състезания. След като през миналата година триумфира на Уимбълдън и на US Open.

Пуи се радва на формата на живота си, а основна роля за това има неговата треньорка Амели Моресмо, която влезе в екипа му през декември. 24-годишният французин подчини Милош Раонич. (Кан) с 7-6 (4) 6-3 6-7 (2) 6-4, за да намери място на първия си 1/2-финал в турнири от „славното каре“.

Победителят от първата официална битка между Джокович и Пуи ще спори за титлата от Australian Open с „испанската фурия“ и шампион от 2009 г. Рафаел Надал (1.80 да спечели титлата). Който в подножието на финала разнищи гръцката сензация Стефанос Циципас с 6-2 6-4 6-0 за най-бързата си победа от старта на надпреварата.

Основни спонсори на събитието: Emirates, Aperol Spritz, Dunlop, Peugeot.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com