Националната Баскетболна Асоциация

Националната Баскетболна Асоциация. Мечтата на всеки един играч по света. Обетованата земя. Лигата на извънземните не е за всеки, а попаднеш ли там, трябва да работиш изключително здраво, за да запазиш мястото си. Общият брой на състезателите в меката на професионалния баскетбол е малко над 400.

Един от тях е Джо Йънг. 24-годишният гард вече има зад гърба си един сезон, след като бе избран от Индиана Пейсърс под №43 в миналогодишния Драфт. 188-сантиметровият плеймейкър игра в 41 мача за отбора от Индианаполис, в които се отчиташе със скромните 3.8 точки и 1.6 асистенции за малко повече от 9 минути.

Йънг бе феномен в гимназиалния баскетбол, а по-късно сътвори фурор и в колежанското първенство, където носеше екипите на Хюстън и Орегон. Но след първата си година при професионалистите той знае каква точно е цената на успеха и е готов на всичко, за да го постигне.

Докато обикновените хора най-вероятно спят в 4.00 след полунощ, а някои от тях купонясвят, Джо Йънг работи. Не спира да го прави цяло лято. Денят му започва в този часови диапазон и както той се шегува – “Тренировката е моята закуска”. Всеотдайното и здраво бачкане продължава с общо три тренировъчни сесии за деня.

При това говорим за играч, който не е получил особен вот на доверие в новобранската си година, но е готов на всичко, за да се пребори за мястото си и да утвърди името си в най-добрата баскетболна лига на планетата.

Това е цената на успеха. А един от треньорите, които работят ежедневно с Йънг, го описва по кратък и ясен начин – “Човек с мисия”. Мисия да се докаже.

Доверете се на най- добрите коефициенти и предлоцения за залози само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Ако това спортно събитие е покрито от live streaming на bet365, можете да гледате срещата на вашия iPhone, iPad, Android или Windows Phone. Също така е лесно да намерите видеоклипове и новини от най-популярните спортни лиги в света. Коефициентите на живо на bet365 могат да се видят в секцията за футзал за livescore. bet365 Коефициенти

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и новини от всички краища на света Bet365 Livescore.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.