НБА се сбогува с ръкавите

Завръщането на Nike като производител на екипировката на отборите от НБА ще върне Лигата към класическите традиции. Американският спортен гигант не планира да продължи тенденцията, която сегашния доставчик Adidas наложи от 2013 година насам, а именно част от тимовете да играят с екипи с ръкави в някои от мачовете си, за сметка на утвърдените и всепризнати потници.
Ръкавите дебютираха в Асоциацията на Коледа през 2013 година, а в последствие сериозен брой отбори, включително Голдън Стейт Уориърс, които бяха сред първите, получили възможността да ги облекат, както и Кливланд, двата отбора от Ел Ей – Клипърс и Лейкърс, както и Чикаго, Ню Йорк и още дузина клубове използваха този вариант. В същия сезон екипите за Мача на звездите бяха в такъв вариант.

По време на миналогодишната Лятна лига почти всички участници бяха с екипи с ръкави.

Чувствата обаче винаги са били смесени и сериозен брой играчи изразяваха недоволството си, защото според тях въпросната екипировка ограничава движението им. ЛеБрон Джеймс дори стигна до крайности и разкъса ръкавите на третия екип на Кливланд.

Договорът между НБА и Nike e за период от осем години и стартира от следващия сезон 2017/2018.

bet365

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.