Нианг: Монтела ще върне Милан в Европа

Младият французин сподели, че специалиста е донесъл спокойствие в тима.

Крилото Мбайе Нианг е уверен, че новия наставник на Милан Винченцо Монтела ще успее да върне отбора в евротурнирите. Той разкри, че Монтела е донесъл нужното спокойствие в отбора след турбулентните последни няколко сезона.

Bet365 Live

21:45, 20 Септември на Живо по bet365

Милан VS Лацио

bet365 коефициент ( 2.15 / 3.40 / 3.40 )

Междувременно, залози за победа на Милан над Лацио у дома във вторник в среща от междинния кръг в Серия А се приемат при коефициент от 2.15. Шансовете на Нианг да се разпише в мача са оценени на 3.40. Коефициентът затова Монтела и сие да завършат в топ 3 на „калчото“ е 5.00.

Милан не е участвал в европейските клубни турнири от сезон 2013/14, когато отпадна в 1/8-финалите на Шампионската лига. През последните два сезона клуба смени цели седем пъти старши-треньора на първия тим.

„Всички се почувствахме добре, когато пристигна Монтела. С него на пейката, съм сигурен, че този сезон ще стигнем Европа. При него ми е лесно, тъй като веднага усетих, че ми има доверие. От първия си ден на Миланело, той ми каза, че ще разчита на мен, и оттогава аз давам най-доброто в мачовете и тренировките“, сподели 21-годишният Нианг за Gazzetta dello Sport.

Милан победи Сампдория с минималното 1:0 миналия петък и избегна трето поредно поражение в Серия А. „Росонерите“ са събрали шест точки от четири мача досега.

Не забравяйте, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол от bet365.