Нюкасъл Джетс – Сидни 03 Март

Двубоят между Нюкасъл Джетс – Сидни ще се проведе на 03 март (събота) от 08:35 часа в среща от А Лига на Австралия. Защитниците на шампионата се възстановиха от неуспехите на АФК в Шампионската лига с изчерпателна победа с 3: 1 над местните съперници Western Sydney Wanderers, за да продължат да се насочват към среброто във вътрешната лига.

Коефициентът за победа на Нюкасъл Джетс е 3.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Сидни е 2.05. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Нюкасъл Джетс – Сидни: Двубой Статистика

Сидни са доминиращата сила в историята на H2H срещите с Джетс.

Небесно-сините спечелиха 27 и загубиха само 8 от 44 двубоя H2H в хода на историята.

Независимо от това, трябва да споменем, че Сидни се изплъзваха срещу Нюкасъл в предишния им сблъсък в стадион Алианц в началото на годината, когато Джетс извади равенство от 2: 2.

Всяка от последните три срещи от статистиката е виждала и двата отбора на целта в срещата.

 

Нюкасъл Джетс – Сидни: Прогнози

Нюкасъл Джетс се наслаждаваха на фина магия в собствения си заден двор в този мандат на А-лига (пет победи в последните шест мача на стадион Макдоналд Джоунс).

Въпреки това, тези победи ще се броят или малко, когато се намират лице в лице с лидерите, които ще бъдат мотивирани да блеснат срещу по-силна опозиция тук.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо бет365 лайв. Футболни топ събития и Новини за А Лига на Австралия от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG