Ню Йорк Айлендърс – Монреал Канейдиънс 03 Март

Двубоят между Флорида Пентърс – Ню Джърси Девилс ще се проведе на 03 март (събота) от 02:05 часа след полунощ българско време в мач от редовния сезон в НХЛ. Нюйоркчани, който са в серия от седем поредни домакински успеха над канадците, ще искат да си отмъстят на съперника за загубата с 1-3 като гост по-рано тази седмица.

Коефициентът за победа на Айлендърс е 1.76, а коефициентите затова втората третина да бъде най-резултатна е 3.30. Шансовете на Монреал да успее да прекъсне негативните резултати в арената на съперника са оценени на 2.10.

Поражението в Монреал в сряда бе четвърто поредно за Ню Йорк Айлендърс в шампионата и седмо в последните 10 мача. Играчите на треньора Дъг Уейт са предпоследни в дивизия Метрополитън с баланс 29-35. А в своя “Barclays Center“ са записали 16 успеха и 15 поражения.

Джордан Еберле, който асистира за гола на Матьо Барзал в сряда, е под съмнение за идния двубой. Капитанът на домакините Джон Таварес е без точка вече в четири поредни срещи и ще даде всичко от себе си, за да сложи край на тази сушава поредица.

Монреал Канейдиънс също не се представя особено убедително в последно време, имайки само две победи в най-скорошните си 10 мача. „Френските канадци“ започват серия от шест визити. Те са шести в Тихоокеанската дивизия с показатели 24-39, в това число 8-21 навън.

Джонатаин Друин се открои с асистенция и попадение срещу Айлендърс в сряда, покачвайки актива си на 32 точки от началото на сезона. 22-годишният играч е само на пет точки от капитана Макс Пачиорети, който записа нулева резултатност в седем от последните си 10 мача.

Оферта bet365 информира, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за топ събития от НХЛ с офертата на google search bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com