Нюкасъл Юнайтед – Саутхемптън bet365

Двубоят между Нюкасъл Юнайтед – Саутхемптън ще се проведе на 10  март (събота) от 17:00 часа в мач от Висшата лига на Англия. Нюкасъл Юнайтед и Саутхемптън се борят зле и нямат последователност през целия сезон. Заслужено са попаднали в отпадащия отрязък преди мача им на стадион Сейнт Джеймс Парк.

Коефициентът за победа на Нюкасъл е 2.70. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10. Коефициентът за победа на  Саутхемптън е 2.70. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Нюкасъл Юнайтед – Саутхемптън: Статистика Н2Н за двубои

Отборите имат по 22 победи преди 61-та си среща H2H.

Интересното е, че последните 6 срещи H2H са завършили с три или повече гола.

Срещата този сезон на St. Mary завърши без победител – 2-2 беше резултатът.

Нюкасъл Юнайтед беше прекрасен в домакинствата си срещу Саутхемптън, спечели 20 и загуби само 4 от 30 срещи.

Прогноза

Домакините успяха да запазят добра защита в последните си мачове на Сейнт Джеймс Парк и вярваме, че и Бенитес ще използва същия дефанзивен подход.

Най-добрият залог е  подкрепата на под 2.5 гола FT, както и равенството.

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com