Уест Хям Юнайтед – Бърнли, 10 март

Двубоят между Уест Хям Юнайтед – Бърнли ще се проведе на 10  март (събота) от 17:00 часа в мач от Висшата лига на Англия.  Ашли Барнс и Крис Удсън помогнаха за победата над Евертън в последния мач на Бърнли, които след този успех се изкачиха на седмо място в лигата. Клеретс сега са само на пет точки след Арсенал на шесто място и техните фенове имат правото да мечтаят за футбола в Лига Европа.

Коефициентът за победа на Уест Хям Юнайтед е 2.25. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10. Коефициентът за победа на  Бърнли е 3.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Уест Хям Юнайтед – Бърнли: Статистика Н2Н за двубои

Уест Хям Юнайтед доминират в домакинските мачове срещу Бърнли, които са спечелили само 4 победи в 30 мача с чуковете.

И двете последни срещи между двата отбора завършиха като и двата отбора вкараха гол.

Отборът на Уест Хям спечели пет поредни мача преди равенство в сблъсъка този сезон на Turf Moor.

Прогноза

Стойността е в подкрепа на головете тук, като се има предвид, че чуковете не са в добра форма нашпоследък.

Можете да изберете Бърнли да вкарат над 1,5 гола, както и талисманът Крис Ууд да вкара гол  по всяко време.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят: Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com