Отборът на Василев и Гюрджеклиев стана победител

В студената и мрачна събота в Пирин Голф и Кънтри Клуб се проведе третия голф турнир от поредицата Pro Shop Golf Cup, а наградите този път бяха предоставени от дългогодишните партньори на голф клуба – GOLFINO. Въпреки студеното есенно време, участие взеха 15 отбора, който премериха сили във формат Скрембъл.

Марката GOLFINO е лидер на пазара за голф дрехи и аксесоари, доказали се във времето с качество и стил. Миналата 2016 година, марката отпразнува и своя 30-годишен юбилей, който също бе отбелязан със специален голф турнир в Пирин Голф и Кънтри Клуб.

С трудно достижим отборен резултат от 49 нетни точки, първото място зае отбора на Ангел Василев и Стефан Гюрджеклиев. Освен награди с марката GOLFINO, те бяха наградени и със специално изработени трофеи. На второ място ги последва отборът на Ивайло Филипов и Румен Маневски с общ отборен резултат от 45 нетни точки. Трети се нареди отбора на Росен Добрев и Иван Искров, само с 2 точки по-малко(45т.).

Турнирът не мина и без двете традиционни специални награди – „Най-дълъг удар” и „Най-близо до флага”. Най-дълъг първоначален удар на 11-та дупка направи Стоян Ангелов, а най-близо до пин флага на 15-та дупка, падна топката на единствената дама сред победителите – Ваня Маневска. Маневска спечели наградата без конкуренция и със резултат, завиден дори и от най-добрите голфъри – 1,80м от пин позицията на определената дупка.

В деня преди турнира, в на голф игрището в Пирин Голф и Кънтри Клуб, първото издание на свой благотворителен голф турнир организира Американския университет в България. Средствата от приятелската игра ще отидат във фонд за подкрепа на талантливи и перспективни студенти с финансови затруднения.

„Бих искал да поздравя не само победителя в днешния голф турнир, но и всички участници, които повярваха в каузата на университета и помогнаха при събирането на средства. Благодарение на вас младите таланти на АУБ продължават да се развиват и да променят света“, сподели по време на награждаването д-р Стивън Съливан, президент на АУБ. Участниците в турнира пожелаха на екипа на Американския университет, турнира да продължи да се провежда и занапред, а интереса към него да расте със всяка изминала година.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Голф само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо.

Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.

Отборът на Василев и Гюрджеклиев стана победител

БЕТ-БГ.ком