Павлюченкова срещу Севастова в Линц

Рускинята открива защитата на титлата си на турнира в Австрия с двубой срещу 1/4-финалистката от US OpenПоставената под номер пет Анастасия Павлюченкова (Рус) се изправя срещу Анастасия Севастова (Лат) днес не преди 19:30 часа българско време в среща от първи кръг на надпреварата с Линц, Австрия (WTA International). Латвийката има само един спечелен сет в досегашните си срещи с рускинята.

Залози за победа на Павлюченкова се приемат при коефициент от 1.40. Шансовете за успех на Севастова са оценени на 2.75. Коефициентът тя да спечели първия сет е 2.50.

Анастасия Павлюченкова е в серия от три поредни загуби в тура, последната от които бе от Алисън Риск (САЩ) на старта в Пекин. През миналия сезон тя грабна титлата в Линц след успех във финала над Ана-Лена Фридсам (Гер).

Анастасия Севастова успя да запише само една победа от четири мача в трите турнира от азиатското турне. Преди това тя впечатли с достигането си до 1/4-финалите на Откритото първенство на САЩ. Латвийката все още няма победа в основната схема на турнира в Линц.

Павлюченкова води с 3-0 победи в преките си сблъсъци със Севастова до момента. Последният от тях бе в Индиън Уелс през 2011 г. и завърши при резултат 6-2 7-5.

Ако отново се справи със съпротивата на Севастова, Павлюченкова ще играе във втори кръг с Кирстен Флипкенс (Бел) или квалификантка.

Не забравяйте, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Важат условия.

Вижте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Save