Петима българи стартират в групите на Шампионската лига

Тази вечер стартира груповата фаза на най-авторитетния европейски клубен турнир – Шампионската лига. При мъжете през този сезон ще има пет предварителни групи с по 4 отбори, а в тях ще има и 5 български волейболисти

Иначе Шампионската лига вече започна, след като бяха изиграни два предварителни кръга по пътя към групите.

Група С

Защитаващият титлата си Зенит (Казан) с Теодор Салпаров е в група С заедно с френския Пари Волей (Париж), германския Фридрихсхафен и турския Аркас (Измир), като Теди Салпаров и съотборниците му ще започнат участието си именно от Турция. На 7 декември от 19:30 ч Зенит гостува в местната зала „Ататюрк“.

Група D
Навръх имения си ден Николай Пенчев и съотборниците му от полския гранд Скра (Белхатув) гостуват на румънския първенец Университатя (Крайова) със Златан Йорданов в състава си. Този мач е от група D и ще се изиграе днес (6 декември) от 18:00 ч). Другите два отбора в тази група са италианският шампион Азимут (Модена) и словенският АЦХ Волей (Любляна).

Група Е

В група Е е италианският Сър Сикома Колуси (Перуджа), в чийто състав е Велизар Чернокожев. Първият мач на тима е на 7 декември като гост на турския Халкбанк (Анкара), воден от бившия селекционер на България Камило Плачи. Останалите два тима в групата са белгийския Кнак (Руселаре) и руския гранд Белогорье (Белгород) с исполина Дмитрий Мусерский в състава си.

Група B
Цветан Соколов и съотборниците му от Кучине Лубе (Чивитанова) са в група В и ще започнат евро одисеята си с гостуване на германския Берлин РВ (Берлин) днес от 20:30 ч б.в. Рефер на двубоя в „Макс Шмелинг Хале“ ще бъде топ съдията ни Ивайло Иванов, който ще разчита на помощта на Саня Миклошич от Словения. Другите два отбора в тази група са чешкият Дукла (Либерец) и Асеко Ресовия (Жешув).

Група А

Единствено в група А няма да има българско присъствие, като там са отборите на руския Динамо (Москва), белгийския Нолико (Маасейк), турския Истанбул ББ и полския ЗАКСА (Кендженджин-Кожле).

Ето и списък на българските играчи в групите на Шампионската лига:

Цветан Соколов – Кучине Лубе (Чивитанова, Италия)

Теодор Салпаров – Зенит (Казан, Русия)

Николай Пенчев – Скра (Белхатув, Полша)

Златан Йорданов – Университатя (Крайова, Румъния)

Велизар Чернокожев – Сър Сикома Колуси (Перуджа)

Доверете се на най- добрите коефициенти и предлоцения за залози само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Ако това спортно събитие е покрито от live streaming на bet365, можете да гледате срещата на вашия iPhone, iPad, Android или Windows Phone. Също така е лесно да намерите видеоклипове и новини от най-популярните спортни лиги в света. Коефициентите на живо на bet365 могат да се видят в секцията за футзал за livescore. bet365 Коефициенти

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и новини от всички краища на света Bet365 Livescore.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

bet365