Прандели оптимист за престоя си във Валенсия

Италианският тактик се надява, че ще успее да върне „прилепите“ в Шампионската лигаЧезаре Прандели е настървен да върне стабилността в редиците на Валенсия и да изведе отбора до класиране в Шампионската лига. Бившият италиански селекционер бе назначен на „Местая“ на мястото на Пако Айестаран в края на миналата седмица, превръщайки се в осмият нов наставник в клуба в последните малко повече от четири години.

Залози затова Валенсия да успее да финишира кампанията в топ 4 на крайното подреждане се приемат с коефициент 26.00. Ставката затова отборът да продължи със своето пропадане и да изпадне от елита в края на кампанията е 17.00.

Чезаре Прандели се завръща към треньорската професия за първи път от 2014 г., когато бе уволнен от Галатасарай. Италианецът поема отбор, който регистрира пет поражения в седем мача от шампионата и към момента се намира на 17-то място в класирането с едва шест точки на сметката си.

„Мисля, че Валенсия има интересен проект. Оптимист съм. Отборът разполага с вълнуващи играчи и моето намерение е да въдворя баланс в състава. Основната цел е завръщане в Шампионската лига след шест месеца или до година, две. Искам отборът да играе колективно и компактно с ясна идея на терена“, заяви Прандели, чийто контракт с клуба от „Местая“ е до 2018 г.

Бившият италиански селекционер ще направи официалния си дебют начело на „прилепите“ на 16-ти октомври във визитата на Спортинг Хихон. Ставката затова Валенсия да се поздрави с трите точки в този мач е 2.20.

Не забравяйте, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и залози за Футбол само по bet365.