Ракетата успя да преметне Робъртсън

Дългоочакваният сблъсък на четвъртфиналите на Мастърс между Рони О’Съливан и Нийл Робъртсън не се превърна в демонстрация на изящен брейк-билдинг, както си мислеха феновете на снукъра. Дуелът помежду им обаче предложи всичко друго от играта, с изключение на високи точкови серии, а Ракетата се възползва и от известна доза късмет, за да спечели с 6:3. Ако не броим първите два фрейма, нито един от двамата майстори на щеката не бе в състояние да спечели партия с една визита, като и Ракетата, и Гръмотевицата често не бяха прецизни в позиционно отношение. Два пъти флукове даваха предимство на Рони, а в оказалия се последен фрейм номер 9 О’Съливан веднъж, а Робъртсън – цели два пъти бяха предупреждавани, че при трети пореден фаул и пропуск ще загубят партията. В крайна сметка Гения от Чигуел се класира за 13-ия си полуфинал в най-престижния турнир извън ранкинг системата в „Александра Палас“ и продължава защитата на титлата си, надявайки се още да вземе рекордна седма такава.

Рони очаква следващия си противник – Марко Фу или Марк Алън, които играят в четвъртък вече от 21 часа. Мачът започна по мечтан начин за любителите на атакуващия снукър – О’Съливан нямаше много късмет при удара си по втората червена и тя се отби от ръба на средния джоб, след което Робъртсън я реализира с отлично движение на щеката. Това вдъхнови серия от 74 за Гръмотевицата, с която той взе първия фрейм за само десетина минути.

Втората партия започна с неочакван фаул и пропуск на Рони, който уцели синята, опитвайки се да играе сейфти по червена още преди някой от двамата да е реализирал за първи път. Робъртсън обаче пропусна удара от дистанция, което върна О’Съливан на масата и последва солиден брейк от 63 за 1:1.

Третият фрейм предложи първата порция тактическо надлъгване, при което Ракетата с брейк от едва 51 успя да седне на мястото си с достатъчен аванс, че да остави съперника в нужда от два снукъра при оставащи само цветовете на масата. Въпреки това О’Съливан имаше защо да съжалява, защото трябваше да приключи фрейма с визитата си, но направи нехарактерен пропуск по розовата за среден джоб. В крайна сметка Робъртсън пропусна последната синя и Рони затвори 29-минутната партия, за да поведе с 2:1.

Следващата партия не предложи особено вълнения, като Робъртсън накрая я взе със серия от 47, което се оказа достатъчно, при положение че и двамата не блестяха особено в позиционно отношение и нямаше как да се получи сериозен брейк – 2:2.

Робъртсън първи имаше възможност да се развихри между топките след интервала, но на 59-ата точка от брейка си направи неуспешен вторичен разбиващ удар. Това доведе до пропуск и връщане на Рони на масата, но той бързо пропиля шанса си с лош позиционен изстрел по черната. Последва пълно разчистване с 62 точки и Гръмотевицата поведе с 3:2.

Рони направи нехарактерен пропуск по лесна зелена и трябваше да си седне, прекратявайки брейка в следващия фрейм на 29. За негово щастие, той не остави налична червена на съперника си, но Робъртсън все пак направи в последствие серия от 35, която приключи с пропуск по дълга червена. Рони разчисти напълно с брейк от 53, за да изравни на 3:3.

Невероятен флук позволи на Ракетата да продължи брейка си при 43, вкарвайки кафявата с късмет в непланиран джоб. О’Съливан обаче сякаш се почувства виновен и просто заложи на силата в следващия си удар, размествайки сериозно червените (вдигайки във въздуха две от тях), при което си седна на стола. Гръмотевицата сбърка позиционно при оставащи три от най-евтините топки, а след това Рони си осигури фрейма – 3:4.

Aвстралийският левичар нямаше особен късмет и в следващата партия, защото Ракетата отново бе облагодетелстван от флук в решителната си визита. Робъртсън обаче първо имаше шанс да се развихри на сукното, но го пропиля за пореден път заради слабо позициониране – с изключение на първите два фрейма, двамата не изглеждаха способни и уверени да вземат превес само с една доминираща визита и от това повече страдаше Нийл – 3:5.

Биткаджийски се оказа и фрейм номер 9, а Робъртсън на два пъти бе поставян в такава беда от Рони, че трябваше да бъде (два пъти) предупреждаван от рефера Ян Верхаас, че при трети пореден фаул и пропуск, ще загуби партията. Нийл се постара да не се стига до там, но във втория случай бе прекалено агресивен и вкара черната, което пък беше фаул за 7 точки. Ракетата се върна на масата и с халф-сенчъри от 68 приключи мача – 3:6.

bet365

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.