Рома показа вдъхновяващ футбол и помете Сампдория по пътя към 1/4-финала

Отборът на Рома победи по безапелационен начин Сампдория в сблъсъка между двата тима от 1/8-финала за Купата на Италия.Вълците” демонстрираха страхотен футбол тази вечер на “Олимпико” и спечелиха с 4:0, но резултатът спокойно можеше да е двойно по-голям, ако не бяха страхотните спасявания на вратаря на гостите Кристиан Пуджони. Раджа Наинголан в 39-ата и 90-ата, Един Джеко в 48-ата и Стефан Ел Шаарауи в 61-ата минута вкараха четирите попадения за успеха на домакините и така осигуриха продължаването му на 1/4-финал в надпреварата.

Срещата започна с шанс за Рома и удар на Джеко, но в ръцете на вратаря. Още в ответната атака обаче Сампдория бе близо до гола, като Луис Муриел излезе на добра позиция, но прати топката в гредата.

След това обаче “вълците” захапаха здраво своя съперник и буквално обсадиха вратата му. В 25-ата минута страхотен удар от воле на Паредес се отби от напречната греда и тупна пред голлинията. В 29-ата минута и Ел Шаарауи стреля от границата на наказателното поле, но без да затрудни вратаря. В 32-ата минута той отправи далеч по-добър удар, като отново Пуджони бе последна преграда пред гола. В 35-ата минута стражът на гостите за пореден път демонстрира удивителен рефлекс след бомбен шут на Паредес.

Натискът на Рома нямаше как да не донесе резултат. В 39-ата минута домакините най-накрая пробиха бетона на съперника. Една лошо изчистена топка попадна в Раджа Наинголан на границата на пеналта, който без забавяне стреля неспасяемо за 1:0. До края на полувремето римляните можеха и да удвоят преднината си, но първо Джеко пропусна страхотна възможност от точката на дузпата, а след това нов далечен удар на Наинголан профуча покрай вратата.

В началото на втората част обаче логичното се случи. В 48-ата минута Ел Шаарауи с чудесен пас изведе Джеко сам срещу вратаря и нападателят с техничен удар направи резултата 2:0.

Последваха нови пропуски на домакините. В 55-ата минута Джеко стреля с глава след центриране от корнер и топката се отби от гредата. В 58-ата минута босненецът имаше нов шанс, като стреля от границата на наказателното поле и принуди Пуджони да направи поредното си великолепно спасяване в мача.

В 60-ата минута Сампдория организира една от малкото си добри атаки в двубоя. Луис Муриел получи прекрасен извеждащ пас в наказателното поле, но нападателят дори не намери очертанията на вратата и пропусна най-добрия шанс за своя тим да се върне в мача.

Този пропуск бе наказан още в следващата минута. Тогава Ел Шаарауи получи дълъг пас, надбяга прекия си пазач и с техничен прехвърлящ удар вкара за 3:0.

В 71-ата минута Самп успя да стигне до гол във вратата на съперника, но той бе отменен заради засада. В 76-ата минута обаче отново Пуджони трябваше да прави супер спасяване след опасен удар на Франческо Тоти. В 90-ата минута домакините довършиха съперника с четвърти гол. Диего Пероти центрира отляво и Наинголан с глава вкара втория си гол в мача, оформайки крайното 4:0.

В крайна сметка Рома спечели напълно заслужено и продължава на 1/4-финал, където ще се изправи срещу сензацията в турнира Чезена. Двубоят ще се играе на 1 февруари отново на “Олимпико” в Рим.

bet365

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.