Роналдо иска да играе още 10 години

05Суперзвездата на Реал Мадрид не планува да „окача обувките на пирона“ в скоро време. Кристиано Роналдо смята, че кариерата му е далеч от своя край, като възнамерява да се задържи на футболния терен още око 10 години. 31-годишният ас на Реал Мадрид е носител три пъти на „Златната топка“, а освен това е завоювал още куп отличия в кариерата си.

Междувременно, ставката затова Роналдо да стане голмайстор в Ла Лига през тази кампания е 5.00. Залози затова португалецът да вземе голмайсторския приз в Шампионската лига се приемат с коефициент 5.00.

Кристиано Роналдо може да се похвали с внушителни показатели от старта на кариерата си. С екипа на Реал Мадрид той има 367 попадения в 354 мача, а за предишния си клуб Ман Юнайтед заби 118 гола в 291 срещи.

Португалецът е носител на четири титли във Висшата лига, една в Ла Лига и три отличия в Шампионската лига. През изминалото лято голаджията прибави към богатата си колекция и трофея от Евро 2016.

„Животът не е само футбол. Въпреки това, футболът е голямата ми страст, но аз вече трябва да започна да мисля за бъдещето. Не ми остават много години в спорта, около 10 и аз трябва да се замисля за бъдещето“, заяви Роналдо по време церемонията по откриването на свой хотел в Лисабон.

Роналдо все още не може да напипа правилния ритъм през тази кампания, като до момента има само един гол за Реал в четири шампионатни срещи. Нападателят ще бъде амбициран да напомни за голмайсторския си потенциал в предстоящите две световни квалификации на Португалия срещу Андора у дома в петък и в гостуването на Фарьорските острови в понеделник.

Коефициентът затова Португалия да спечели идния двубой срещу Андора с два гола разлика в резултата е 7.50.

В допълнение на емоциите На Живо, Вие може да гледате над 60.000 събития всяка година с услугата Пряко Предаване.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.