Санта Клара – Рио Аве петък 10 Януари

Двубоят между Санта Клара – Рио Аве ще се проведе на 10 Януари (петък) от 21:00 часа в среща от Примейра Лига на Португалия. Само две точки разделят тези два клуба в таблицата на Примейра Лига, но двойката седи на седем позиции единствено поради това колко е стегнато от седмото място чак до Пасос Ферейра.

Коефициентът за победа на Санта Клара е 2.87. Равенството в мача е оценено с 3.10. Коефициентът за победа на Рио Аве е 2.55. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Санта Клара – Рио Аве: Статистика Н2Н

Карлос Карвальо е голмайстора на Санта Клара с 2 гола. Мехди Тареми има 5 гола за Рио Аве.
Преди година Рио Аве бяха номер 11 в класирането с 19 точки. Сега са номер 7 с 19 точки.
Преди година Санта Клара бяха номер 9 в класирането с 20 точки. Сега са номер 14 с 17 точки.

Санта Клара – Рио Аве: Прогноза

Уверени сме, че в мача от петък ще бъдат постигнати под 2.5 гола. Санта Клара не спечели много мачове у дома, а Рио Аве не печелят много срещи като гост и двата отбора имат проблеми с голмайстора този сезон. И двете страни имаха напрегнати първи срещи от новата година и очакваме още един такъв мач този петък, като не очакваме много цели. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com