Северна Македония – Полша 07 Юни

Двубоят между Северна Македония – Полша ще се проведе на 07 юни (петък) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Северна Македония е на трето място в група Г, две точки зад лидерите Полша, които все още поддържат 100% рекорд след победите във всеки един от първите си два мача.

Коефициентът за победа на Северна Македония 4.20. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30Залози за това Полша да победят се приемат с коефициент 1.90. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.


Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Северна Македония – Полша: Двубой статистика

Северна Македония нямат загуба в последните си 4 мача.
Северна Македония не са губили в последните 7 свои домакинства.
Полша нямат загуба в последните си 4 мача като гост.

Северна Македония – Полша: Прогноза

Македония загуби само едно от последните си шест международни мача, докато Полша загуби три от последните си шест мача. Под 2.5 гола бяха отбелязани в два от последните четири мача на Северна Македония и във всеки от последните пет мача на Полша, като и двата отбора запазиха само две празни мрежи в последните си шест мача, поради което подкрепяме побега за гостите и под 2.5 гола в петък.
bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com