Фарьорски Острови – Испания 07 Юни bet365

Двубоят между Фарьорски Острови – Испания ще се проведе на 07 юни (петък) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Тази седмица Испания продължава работата по възстановяването си, след като Луис Енрике продължава да води испанския отбор към Европейските първенства.

Коефициентът за победа на Фарьорски Острови 41.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 13.00Залози за това Испания да победят се приемат с коефициент 1.04. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.


Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Фарьорски Острови – Испания: Двубой статистика

Фарьорски Острови не е побеждавал в последните си 7 срещи.
Испания са в победна серия от 3 мача.

Фарьорски Острови – Испания: Прогноза

Фарьорските Острови вкараха само четири гола в предишната квалификационна кампания, допускайки само 16 точки. Техните срещи рядко бяха с много голове, което можеше да покаже добрата защита на отбора. Испания вкара по-голямата част от целите си у дома в Световната купа 2018, докато в предишната си кампания те допуснаха по 0.3 гола на мач. Това ни подканя да подкрепим под 2.5 гола в този сблъсък, заедно с победата за испанците. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com