Сейнт Луис Блус – Бостън Бруинс 03 Юни

Двубоят между Сейнт Луис Блус – Бостън Бруинс ще се проведе на 03 юни (понеделник) от 03:00 часа след полунощ българско време в мач номер три от големия финал в НХЛ. Първите две срещи от серията, играни в Масачузетс, завършиха с разменен успех.

Залози за победа на домакините в предстоящия двубой се приемат при коефициент от 1.86. Шансовете за успех на гостите са оценени на 1.95.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Блус реагира по най-добрият начин на загубата в откриващия дуел от битката за Купа Стенли, след като измъкна победата във втората си визита на Бруинс с резултат 3-2 шайби след продължения в сряда. Така тимът от Мисури се доближи на три успеха от първата си титла в лигата (2.10 да я спечели).

Владимир Тарасенко блесна с две точни попадения в мач номер две. Тарасенко и съотборниците му в атака Джейдън Шварц и Брейдън Шен имат общо три гола и също толкова асистенции от началото на серията. Оскар Сундквист пропуска третия двубой с „мечоците“ заради наказание.

Нападателното трио на Бостън Брад Марчанд, Дейвид Пастернак и Патрис Бърджън се отчете само с две точки в първите два сблъсъка с „блусарите“. Бранителят Мат Гръзелсик е под въпросителна за визитата в „Enterprise Center“, тъй като е със сътресение. Сейнт Луис Блус – Бостън Бруинс

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 Хокей на лед само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 НХЛ можете да прочетете на нашата страница bet-bg.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com