Торонто Раптърс – Голдън Стейт 02 Юни

Двубоят между Торонто Раптърс – Голдън Стейт Уориърс ще се проведе на 03 юни (понеделник) от 03:07 часа след полунощ българско време в схватка номер две от големия финал в НБА. Канадците поведоха с 1-0 в серията след успеха си с 118-109 у дома в първия мач и ще искат да удвоят преднината си.

Залози за нова победа на Раптърс можете да правите с коефициент 1.76. Коефициентът за успех на Голдън Стейт е 2.10, а вероятността калифорнийци да спечелят първата четвърт с 1-2 точки разлика е оценена на 9.00.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

 

Торонто направи мечтан старт на дебютното си участие в големия финал на НБА. А съществена роля за триумфа изиграха Паскал Сиакам. Кави Леонард и Марк Гасол. Сиакам допринесе с рекордни в кариерата си в плейофите 32 точки при 14 от 17 стрелба. Леонард се оттегли с 23 пункта, осем борби и пет асистенции, а Гасол реализира 20 точки, седем борби и една асистенция.

Голдън Стейт отново бе лишен от услугите на контузения си ас Кевин Дюрант, което си каза думата. Стеф Къри бе най-резултатен за състава на действащия шампион с 34 точки, но усилията му не бяха достатъчни. Клей Томпсън също направи силен мач с 21 точки. А Дреймънд Грийн се отчете с трипъл-дабъл от 10 точки, 10 борби и 10 асистенции.

Въпреки грешната стъпка в мач номер едно, наставникът на Голдън Стейт Стив Кер не е притеснен за шансовете на своя тим отново да нахлузи шампионските пръстени.

„Опитът ще ни помогне. Спечелихме няколко титли и това определено ще ни е от полза, тъй като сме видели всичко. Били сме в подобни ситуации. Водели сме с 3-1 и сме губили серията. Изоставали сме с 1-3 и сме печелили. Така, че нищо не може да изненада тези момчета. Те са свикнали на ритъма на плейофните серии и с това, че в тях може да се стигне до много обрати“, коментира Кер.

След предстоящата схватка в “Scotiabank Arena“, Раптърс и Уориърс пренасят спора си в “Oracle Arena“, където ще се вкопчат в нови два дуела.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 NBA можете да прочетете на нашата страница bet-bg.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet-bg com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com