Серина Уилямс – Анджелик Кербер bet365

Двубоят между Серина Уилямс – Анджелик Кербер ще се проведе на 14 юли (събота) от 16:00 часа българско време в среща от финала на Уимбълдън. Това ще бъде повторение на битката за трофея от преди две години, когато Серина ликува с 7-5 6-3.

Залози затова Уилямс отново да завърши като победителка се приемат с коефициент 1.50, а шансовете за 36-годишната американка да спечели първия сет е 1.50. Вероятността Кербер да ликува с трофея е оценена на 2.75, а пазарът за общо над гейма 23 в срещата се котира със стойност 2.37.

Седемкратната победителка на Уимбълдън Серина Уилямс се класира на трети пореден и общо 10-ти финал на „свещената трева“, след като постигна безкомпромисна победа над Юлия Гьоргес (Гер) с резултат 6-2 6-4.

Американката, която се намира на 181-ва позиция в света към момента, има 23 титли от Големия шлем и ако прибави още една в колекцията си, ще изравни едноличната рекордьорка по този показател и австралийска легенда – Маргарет Корт.

Анджелик Кербер също не срещна затруднения в 1/2-финалите. Преодолявайки латвийката Йелена Остапенко с резултат 6-3 6-3. 30-годишната левичарка от Бремен ще спори за втори път за отличието на „Ол Инглънд Клъб“. Като надеждите й са този път да завърши на печелившата страна.

Кербер ще излезе за четвъртия си финал на турнир от „славното каре“. Тя има две титли от шлема, като и двете завоюва през 2016 г. – Australian Open и US Open. При победа в идния дуел, от понеделник германката ще се изскачи до номер четири в ранглистата.

Серина води с 6-2 в преките сблъсъци срещу Кербер. Последните три двубоя между двете бяха във финали, като два от тях приключиха в полза на Уилямс. Най-скорошният им дуел е гореспоменатата битка за отличието на „Ол Инглънд Клъб“ през 2016 г., което е и единствената им среща на затревени кортове.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com