ФК Интер – СИК Сейнайоки събота 14 Юли

Двубоят между ФК Интер – СИК Сейнайоки ще се проведе на 14 юли (събота) от 19:00 часа в среща от Вейкауслига на Финландия. СИК Сейнайоки успя да избяга от отпадането след победи над Lahti и RoPS.

Коефициентът за победа на ФК Интер е 5.25. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80. Коефициентът за победа на СИК Сейнайоки е 1.65Вижте ТВ Програма за мача тук.

ФК Интер – СИК Сейнайоки:  Двубой статистика

SJK води в статистиката с 3 победи преди 15-ата си среща със Интер Турку.
Независимо от това, Inter Turku дойде на върха, претендирайки за победа с 0:1, когато отборите се срещнаха в този мандат на Veikkausliiga, в средата на май в OmaSP Stadion.
Интересно е да се отбележи, че само един от последните шест мача на H2H е видял и двата отбора на целта в срещата.

ФК Интер – СИК Сейнайоки: Прогноза

Inter Turku са слаби фаворити, но ще заложим и за гостите, които имат по-добра позиция да се класират и които са спечелили последните два мача в Lahti и RoPS (второ място). Знаейки, че Интер Турку загуби три мача пред публиката, просто трябва да заложим на равенство или да спечелим двоен шанс.

Играта ще има огромно значение за двата отбора, които по принцип предпочитат отбранителния стил на футбола. Знаейки, че само една от последните шест игри H2H предлага цели в двата края, ние ще заложим за опцията BTTS – NO като алтернативен залог.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Вейкауслига на Финландия са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: Subway, Westerback, Select, Renta, Europcar.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG