Стандард Лиеж – Айнтрахт Франкфурт 07 Ноември

Двубоят между Стандард Лиеж – Айнтрахт Франкфурт ще се проведе на 07 ноември (четвъртък) от 19:55 часа в среща от Лига Европа. Лиеж посреща Франкфурт на Stade Maurice Desfrasne в четвъртък вечерта, тъй като те гледат да удвоят точките си. Посетителите знаят, че една победа по същество би им осигурила място между първите две.

Коефициентът за победа на Стандард Лиеж е 3.30. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Айнтрахт Франкфурт е 2.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Стандард Лиеж – Айнтрахт Франкфурт: Статистика Н2Н

Mergim Vojvoda има повече жълти картони (2) от всеки друг играч на Стандарт. Мартин Хинтерегер е с 2 за Айнтрахт.
Стандарт не са губили в последните 10 свои домакинства.

Стандард Лиеж – Айнтрахт Франкфурт: Прогноза

Голове бяха сравнително трудни за Лиеж и Франкфурт в I група, докато Лиеж постигна най-добрите си защитни показатели, когато играеше на това място в първия мач. Нещо повече, когато Франкфурт игра на разстояние от дома си във втория мач, те приеха по-малко кавалерски подход, който им позволи да поддържат нещата добре, но също така им попречи да бъдат толкова ефективни в атака. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com