Уест Бромич Албион – Лестър, 10 март

Двубоят между Уест Бромич Албион – Лестър ще се проведе на 10  март (събота) от 17:00 часа в мач от Висшата лига на Англия.  Гостуването на Лестър Сити ще бъде последният влак, който  Уест Бромич Албион може да улови, ако иска да запази малките шансове за оставане в най-елитната лига. Багьовете са с шест последователни поражения във всички състезания и са на осем точки от безопасността.

Коефициентът за победа на Уест Бромич Албион е 2.87. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на  Лестър е 2.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Уест Бромич Албион – Лестър: Статистика Н2Н за двубои

УБА води в Н2Н статистиката с 11 победи преди 76-тата си среща с лисиците.

Отборите завършиха с равенства в последните  две срещи H2H (и двете с 1-1 краен резултат).

Двата отбора отбелязаха гол в шест от последните седем Н2Н срещи.

Прогноза

Лестър Сити не би трябвало да има никакви проблеми със защитата си тук и тяхната отбранителна линия може да направи разликата тук срещу опонентите от подножието на класирането.

Ще комбинираме победа за гостите с чист лист за тях, като основен вароатн за залог за срещата на стадион Hawthorns.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят: Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com