Футболни прогнози за днес

Разгледайте предложенията на Бет БГ / Bet-BG.com за най-добри залози за деня, подбрани от нашите специалисти. Забавлявайте се с любимите Ви отбори от цял свят с нашите прогнози и най- добрите коефициенти на bet365 за деня само тук .

Италия – Ирландия
Европейско първенство
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 3.10
Сигурност – 5/10
Причината да смятаме, че ирландците ще спечелят този мач, е ситуацията около двата отбора. Италианците вече се бетонираха на първото място и за тях този мач е без абсолютно никакво значение. Още когато стана сигурна първата им позиция, коефициентът за Ирландия се срина драстично. Ирландците пък се нуждаят от задължителна победа, за да продължат напред. Очакваме италианците да не се напъват много и да бъдат победени от надъханите ирландци. Прогноза 2.

Швеция – Белгия
Европейско първенство
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.75
Сигурност – 7/10
Тук мачът е от голямо значение и за двата отбора, но единият отбор определено изпъква като класа. Белгийците не започнаха добре в групата, но в последния си мач записаха разгромна победа с 3:0. Шведите пък имат само една точка и трябва да спечелят, за да могат да продължат напред. Ние обаче смятаме, че те не само няма да спечелят, но и ще бъдат победени от играчите на Марк Уилмотс, които се борят за второто място в групата. Прогноза 2.

Исландия – Австрия
Европейско първенство
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.05
Сигурност – 6/10
Назря времето приказката на Исландия да свърши. Те бяха надиграни и в двата си мача досега, но и от двата случая успяха да откраднат точка. Австрийците, които безспорно са по-класният отбор, се нуждаят от задължителна победа, за да могат да продължат напред. Те са тежък фаворит в този мач и според нас техният коефициент е надценен. Прогноза 2.

Унгария – Португалия
Европейско първенство
Час – 19:00
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Португалците създадоха много положения в досегашните си мачове, но изпитваха затруднения в реализирането им. Прогнозата ни е най-сетне да се отпушат и да разгромят скромните унгарци. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.

Източник:Prognozi365