Херта Берлин – Борусия М’гладбах 21 Декември

Двубоят Херта Берлин – Борусия М’гладбах от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 21 Декември (събота) от 19:30 часа. Херта Берлин ще бъде домакин на Борусия Мюнхенгладбах тази събота в немската Бундеслига. Херта ще се надява да завърши първата половина на сезона с трета поредна победа в Бундеслигата.

Коефициентът за победа на Херта Берлин е 3.10. Равенството в мача е оценено с 3.70. Коефициентът за победа на Борусия М’гладбах е 2.20. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Херта Берлин – Борусия М’гладбах: Статистика Н2Н

Статистиката на Херта като домакин този сезон: 3-0-4.
Статистиката на Мьонхенгладбах като гост този сезон: 4-0-3.
Марко Груич има повече жълти картони (5) от всеки друг играч на Херта. Денис Закария е с 5 за Мьонхенгладбах.

Херта Берлин – Борусия М’гладбах: Прогноза

Въпреки че са ниско оценени далеч от дома, Мюнхенгладбах са твърди в задната част на пътуванията си. Те са допуснали само седем гола в седем мача от Бундеслига. Това им дава вторият най-добър отбранителен рекорд в Бундеслигата. bet bg

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живоБъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега. Повече новини за bet365 Bundesliga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG. com