Хоу не желае да бърза с Уилшър

Мениджър на Борнмут – Еди Хоу признава, че е нетърпелив да види Джак Уилшър в неговия титулярен състав, но настоява, че няма да се възползва от шанса на своята форма. Черешите изтеглиха основен преврат през летния трансферен прозорец, за да подшишат с Английския национал от Арсенал, но се налага да бъдете търпеливи с него.

24-годишният е с контузии в продължение на две години и пропусна по-голямата част от миналия сезон заради контузия на крака. Хоу, следователно, реши да задържи Уилшър на пейката за победа миналия уикенд над Уест Бромич, след като го въведе в действие след 63-тата минута в игра.

Шефът на Борнемут казва, че е много впечатлен от това, което видя от момчета на Арсенал и не може да чака да го види как ще играе след като се върне в пълната си форма.

„С изключителните качества, които има, няма съмнение за това. Ние бихме искали да го видим в отбора възможно най-бързо „, каза той.

%d0%b4%d0%b6%d0%b0%d0%ba-%d1%83%d0%b8%d0%bb%d1%88%d1%8a%d1%80-bet365

Сити са спечелили четири срещи във Висшата лига този момент и са 2/7, това да се разшири.

Посетителите на стадион Etihad са 10/1, а тегленето е 19/4.

В същото време, Уилшър е 11/1, за да вкара първия гол за Борнемут по всяко време в събота.

Виж всички спортни залози и прогнози за Футбол от Bet365

Бет БГ | www.bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.

Save