ЦСКА-София победи с 2:1 Славия

ЦСКА-София победи с 2:1 Славия в мач от четвъртия кръг на Първа лига. В герой за червените се превърна Мауридес, който вкара две попадения с глава , второто от които в 90-ата минута, носейки трудна победа за своя отбор. За белите се разписа Янис Карабельов в средата на втората част.

За отбелязване от този мач са и няколкото решения на Волен Чинков, при които той отказа да покаже директни червени картони на Бодуров, Лясков и Шоколаров. Първите двама удариха с ръце в лицата противникови футболисти, но и в двата случая съдията не отсъди нищо, а състезателят на белите извърши изключително грубо нарушение, с което контузи Жоржиньо, но не получи дори жълт картон.
Белите можеха да открият резултата още във втората минута, когато Милчо Ангелов излезе сам срещу вратаря, но стреля в тялото на Черниаускас, след като бе леко побутнат в гърба от Николай Бодуров. Домакините отговориха с шут в аут на Бодуров в 4-ата минута, когато засече центриране от фаул.
В 32-ата минута Бодуров удари с ръка Гамаков при борба за позиция, но реферът Волен Чинков не видя ситуацията и не отсъди дори нарушение. Четири минути след това ЦСКА-София получи право да изпълни фаул за нарушение срещу Десподов. Потърпевшият стреля опасно, Стергиакис чукна топката, тя се отби в десния страничен стълб, в гърба му, отново в гредата и се върна в ръцете на вратаря.
И когато полувремето отиваше към нулево равенство, на хоризонта отново се появи Мауридес. В заключителните секунди на даденото от рефера триминутно продължение на първата част Кирил Десподов центрира отдясно към Мауридес, който вкара с глава – 1:0 за ЦСКА-София.
Втората част започна в лежерно темпо, равностойна игра и без положения пред двете врати. В 67-ата минута Велковски центрира от фаул и Янис Карабельов реализира с глава, а попадението бе първо в мрежата на домакините от началото на първенството.
Няколко минути по-рано Шоколаров извърши много грубо нарушение срещу Жоржиньо, с което контузи бразилеца, но Чинков отсъди фаул, но без картон.
В 75-ата минута Десподов преодоля трима съперници в бяло и стреля силно, но Стергиакис изби.
В 80-ата минута Ангел Лясков удари с ръка в лицето Галин Иванов при спринт за топката, но Чинков отново не отсъди дори фаул, какъвто бе случаят с Бодуров през първата част.
В заключителните секунди на срещата футболистите на Ел Маестро опитаха да наложат някакъв натиск и успяха, но без да създават опасни ситуации пред Стергиакис. Въпреки това те стигнаха до победата след втори гол с глава на Мауридес, реализирал от трудна позиция след центриране отдясно на Десподов.
ЦСКА-СОФИЯ – СЛАВИЯ 2:1

1:0 Мауридес 45
1:1 Янис Карабельов 67
2:1 Мауридес 90

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.