Челси предлага 35 милиона за Наинголан, Рома иска 45

Челси предложи на Рома 35 млн. евро за полузащитника Раджа Наинголан, съобщи „Il Tempo“. Преговорите между двата клуба стартираха миналата седмица. Очаква се да завършат с успех, тъй като белгийският национал е основна трансферна цел на Антонио Конте. Конте ще оглави лондончани през лятото.

Рома иска 45 млн. евро за своя футболист, но е възможно да се стигне до споразумение, ако „сините“ включат в сделката Рубен Лофтъс-Чийк и Андреас Кристенсен.Наинголан този сезон игра в 29 срещи от Серия А, отбеляза три гола и асистира за един.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365.

Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.