Футболни прогнози за днес

Разгледайте предложенията на Бет БГ / Bet-BG.com за най-добри залози за деня, подбрани от нашите специалисти. Забавлявайте се с любимите Ви отбори от цял свят и с нашите прогнози и най- добрите коефициенти на bet365 за деня само тук .

Реал Мадрид – Волфсбург
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – Да се класира Волфсбург
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Волфсбург определено показаха в първия мач, че не са по-слаб отбор от Реал Мадрид. Победата с 2:0 бе най-малкото, което можеше да се случи в този мач – Вълците можеше да си тръгнат и с по-убедителен резултат. Но и този аванс им дава огромно предимство. На Сантяго Бернабеу, Реал нямат право да допускат гол. Един евентуален гол на Волфсбург ще означава, че Реал ще трябва да вкарат четири. А защитата на Белия балет не се слави с голяма стабилност. Определено Волфсбург е отборът с по-големи шансове да продължи напред.
Прогноза Волфсбург да се класира.

Манчестър Сити – ПСЖ
Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.50
Сигурност – 4/10
Очакваме двата отбора отново да направят един зрелищен и равностоен мач, какъвто видяхме в първия двубоя. Равенството е един много вероятен изход от него. Прогноза Х.

Бирмингам – Лийдс
Англия Чемпинъшип
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
9-ия Бирмингам приема 15-ия Лийдс. Двата отбора са сравнително равностойни, но не може да не се отбележи, че през есента Бирмингам победиха днешния си съперник като гост с 2:0. Очакваме днес домакинското предимство да им помогне отново да достигнат до трите точки. Прогноза 1.

Мидълзбро – Рединг
Англия Чемпиъншип
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Тук определено не може да се каже, че двата отбора са равностойни. Домакините са в серия от четири поредни победи и са на второ място и се целят в запазването си на място, даващо право на директна промоция в Премиър лийг. Разликата обаче с преследвачите не е голяма и може да се каже, че под краката им пари. Рединг е средняк в тази дивизия, който вече няма шанс нито да изпадне, нито да се класира в горна дивизия. Домакините са много по-класният, а в случая и по-мотивираният отбор. Прогноза 1.

Източник:Prognozi365

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.