Шюрле с повишена увереност след ремито с Реал

Двубоят с „белите“ ще помогне за развитието на Борусия, смята халфът. Германският национал Андре Шюрле смята, че неговия Борусия Дортмунд ще извлече доста позитиви от сблъсъка с Реал Мадрид на „Сигнал Идуна Парк“ във вторник вечер в Шампионската лига. Борусия на два пъти изравни резултата в срещата и в крайна сметка измъкна точката след 2:2.

Междувременно, залози затова Борусия да завърши на първо място в групата се приемат при коефициент от 3.75. Шансовете на Реал да стори същото са оценени на 1.28.

Испанският гранд на два пъти повеждаше в резултата в Дортмунд след точни попадения Кристиано Роналдо и Рафаел Варан. „Жълто-черните“ успяха да отговорят подобаващо и в двата случая с голове на Пиер-Емерик Обамеянг и самия Шюрле.

„Започнахме доста добре срещата и успяхме да намерим достатъчно свободни зони. Но във втората част на първото полувреме имахме няколко грешни решения. Като цяло, ако в мач срещу Реал Мадрид два пъти изравниш резултата, значи си свършил своята работа добре. Този мач ще помогне за развитието на отбора“, коментира полузащитникът.

Борусия Дортмунд ще се опита да се върне на победния път още този уикенд в гостуването си на Байер Леверкузен в Бундеслигата. Коефициентът за победа на Шюрле и сие в този мач е 2.15.

Не забравяйте, че всички мачове от Бундеслига и Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и пргнози за Футбол само по bet365.

Save