Юнайтед продължава да крачи към рекорда

Манчестър Юнайтед продължава да следва стандартите, според които може да се превърне в първия британски клуб, регистрирал приходи от над 500 милиона паунда за една финансова година.

Това показва публикуваният днес отчет за второто тримесечие. Данните сочат, че приходите са нараснали с 26,6% в сравнение със същия период през миналата година и възлизат на рекордните 133,8 милиона лири. Чистата печалба е 18,6 милиона. Най-значими са приходите от реклама – 66,1 млн. паунда, където се отчита увеличение с 42,5%, както и от телевизионни права – 37,3 млн. (ръст от 31,3%).

Ако тези темпове се запазят, то предвижданията са Манчестър Юнайтед да завърши годината с общ приход от около 510 милиона паунда.

Данните бяха оповестени от изпълнителния вицепрезидент Ед Удърд по време на публична среща с инвеститорите, които трябваше да задават своите въпроси към ръководството. За изненада на феновете обаче никой от инвеститорите не зададе въпрос относно бъдещето на Луис ван Гаал и евентуалната му замята с Жозе Моуриньо. Все пак Уудуърд заяви, че очаква клубът да бъде доста активен по време на летния трансферен прозорец.

Източник: Sportal

Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани чрез Google+. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития, но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.