Водят се преговори между Манчестър Юнайтед и Почетино

Битката за мениджърския пост в Манчестър Юнайтед става все по-оспорвана. За всички вече е ясно, че Луис ван Гаал ще оваканти позицията през лятото, а за сигурен негов наследник се спряга Жозе Моуриньо.

Почти всички медии на Острова потвърдиха, че „червените дяволи“ и португалеца вече водят съвсем конкретни разговори. Днес „Сън“ обаче разпространи информацията, че същите преговори се водят и с мениджъра на Тотнъм Маурисио Почетино. В негово лице част от ръководните фактори на Манчестър Юнайтед виждат чудесен дългосрочен вариант, който не само може да донесе така желаните трофеи, но ще наложи и такъв стил на игра, който да отговаря на клубните традиции и да се харесва на феновете. 43-годишният аржентинец печели симпатии и заради умението си да налага и развива млади таланти, като достатъчно красноречив пример за това са новите звезди на Тотнъм Хари Кейн, Деле Али и Ерик Дайър. Почетино освен това е доста по-спокойна и безконфликтна личност в сравнение с Моуриньо.

Манчестър Юнайтед преговаря и с Почетино

Аржентинецът има договор с Тотнъм до 2019 година, като от „Уайт Харт Лейн“ смятат в най-скоро време да му предложат нов контракт със значително по-добри финансови условия. Това ще означава, че за Юнайтед ще бъде доста трудно и скъпо да го привлече. Според „Сън“ президентът на Тотнъм Даниел Леви ще иска поне 20 милиона паунда компенсация. Поради тези причини Жозе Моуриньо все пак остава фаворит за поста, въпреки че до този момент нищо окончателно не е решено, завършва „Сън“.

Източник: Sportal

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.